Wie zijn wij

Welkom bij EdanLights, waar het verleden en heden samensmelten in de vorm van verlichting. Opgericht door een gepassioneerd team van liefhebbers van design en duurzaamheid, zijn wij een jong bedrijf dat zich toelegt op het nieuw leven inblazen van vintage designlampen.

Bij EdanLights geloven we dat echte schoonheid tijdloos is. Onze missie is om deze tijdloze schoonheid toegankelijk te maken voor iedereen. We speuren de wereld af op zoek naar unieke, vintage designlampen die een verhaal te vertellen hebben. Elke lamp die we vinden, wordt zorgvuldig opgeknapt in onze werkplaats, waarbij we de oorspronkelijke charme behouden en tegelijkertijd zorgen voor moderne functionaliteit.

Naast het verkopen van deze prachtig gerestaureerde stukken, bieden we ook reparatiediensten aan. Heeft u een geliefde, maar beschadigde designlamp? Ons team van deskundige ambachtslieden zal hun uiterste best doen om uw stuk te herstellen en te behouden voor toekomstige generaties.

Bij EdanLights draait alles om betaalbaarheid en duurzaamheid. Wij geloven dat iedereen de kans moet krijgen om hun ruimte te verrijken met de elegantie van designverlichting. Door vintage lampen nieuw leven in te blazen, dragen we bij aan een duurzamere wereld. We verminderen afval en bevorderen het hergebruik van kwaliteitsmaterialen, terwijl we unieke en sfeervolle verlichting bieden voor elk interieur.

Sluit u aan bij onze reis om de wereld een beetje lichter en duurzamer te maken, één lamp tegelijk.

Welkom in de verlichte wereld van EdanLights.