Reparatie en ombouw naar LED

Reparatie schroevendraaier fix

Stap 1. U laat ons weten wat u graag wilt via het contact-formulier.

Stap 2. Wij nemen contact met u op

stap 3. Na het onderzoeken van de lamp ontvangt u een offerte.

Stap 4. Wij voeren de reparatie en of ombouw uit.

Stap 5. U kunt weer genieten van uw lamp.

Kosten van reparaties bij Edanlights:

  • €25,- incl. btw onderzoekskosten
  • €35,- incl. btw per uur
  • Materiaal kosten

Heeft u een lamp die niet meer werkt of wilt u de lamp laten ombouwen naar LED? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Contactformulier

Wat repareren wij?

Welkom bij onze lampenreparatieservice! Bij ons kunt u terecht voor het herstellen van alle lampen die niet meer naar behoren functioneren. Hoewel we geen restauraties van lampen uitvoeren, verwelkomen we graag alle soorten lampen. Onze expertise ligt echter voornamelijk bij designverlichting.

Of het nu gaat om een Artimide, Harco Loor, Brand en van Egmond, VeArt, Louis Poulsen of een ander gerenommeerd merk, wij staan klaar om uw verlichting weer in optimale staat te brengen. Onze focus op designverlichting stelt ons in staat om uw waardevolle stukken met de grootste zorg te behandelen en ervoor te zorgen dat ze weer stralen als nooit tevoren.

Met onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap streven we ernaar om uw lampen te herstellen met respect voor hun oorspronkelijke ontwerp en functionaliteit. Of het nu gaat om een kapotte fitting, een beschadigd snoer of een ander probleem, ons ervaren team staat paraat om het probleem te diagnosticeren en op te lossen.

Dus, als uw favoriete lamp zijn glans verloren heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn hier om uw verlichting nieuw leven in te blazen en ervoor te zorgen dat uw ruimte weer wordt verlicht met stijl en elegantie.

ook kunt u bij ons refurbished vintage designlampen kopen! bekijk ons aanbod in de webshop